Web-to-print

Kampanjer, projekt eller öppningar av nya varuhus kräver mycket tryckmaterial, oftast med korta tidshorisonter och stor variation. Men det behöver inte kräva mycket administration för säljkåren. Därför utvecklade vi ett web-to-printsystem som gör att ni kan planera, anpassa och beställa allt ert behov i tryckmaterial, med bara några klick. Vi hjälper er hela vägen.

Vi bygger en shop till er, som ni kan dela ut till hela organisationen. I den kan ni antingen ha vårt standardutbud till ert fasta pris eller anpassa till ert eget innehåll med fördefinierade original och mallar. Detta gör det smidigt för era butiker eller medlemmar att beställa material, samtidigt som de grafiska riktlinjerna hålls. Vi har även utvecklat en rad nya produkter tillsammans med våra kunder som dykt upp i webshopparna, exempelvis kassaavskiljare under coronapandemin.

Hej! Mitt namn är Lars, jag är expert på webshoppar och det är jag som byggt alla shoppar vi har idag till varumärken som ICA, Lindab, Visita och Biltema.

Spara tid

Lägg mindre tid på att skapa orginal

Fördefinerade orginal

Tillsammans skapar Storbildsbolaget och era grafiker material som butiker eller medlemmar själva kan anpassa och klicka hem.

Effektivisera

Vi håller koll på logistiken

Håll ordning på kampanjer

Allt ert tryckbehov finns samlat på ett ställe, vilket gör nya kampanjsläpp smidiga och effektiva.

Enhetlighet

Stärk ditt varumärke

Enhetliga butiker

Med vår webshop skapar ni en organisationsbred standard, som bibehåller ert varumärkes profil enhetligt. Styr kampanjer centralt och säkerställ leveranser.

Här ser ni precis hur enkelt det kan vara med vår web-to-print. Efter inloggning och beställning skapas tryckfiler och beställningen går rätt in i vårt ordersystem.

• Loggar in
• Väljer produkt (Antigen statisk eller dynamisk produkt där man kan anpassa allt. Bildval, texter och även EAN-koder.
• Godkänner korrektur
• Checkar ut

Enkelt för alla!

Vårt hållbarhetsarbete
Kontakta oss!
Senaste storheter