Under ombyggnad!

Här jobbar vi med något stort, en helt ny webbsida som kommer fyllas med massa stort innehåll för att göra det enklare för dig. Men vi är inte riktigt klara än. Hittar du inte det du letar efter så är du alltid välkommen att kontakta oss! 

Kontakta oss!

VI HAR MÅNGA FÖRSLAG PÅ TAPETER

Stora fondtapeter, tapet på dörrar, vådtapeter mm

KUNDVAGNAR TILL VÄLA

Printad, dubbelsidig utskuren kanalplast.
Uppskattad lösning

STADSDELSPROJEKT

En arkitekt har tillsammans med Helsingborgs Hem inlett ett projekt i bostadsområdet Plantagen på Wienergatan här i Helsingborg. Projektet handlar om att lyfta området. Här har arkitekten bla installerat en gigantisk utomhusprojektor som kvällstid projicerar rörlig bild, på en gigantisk duk 20 meter upp i luften. Duken har vi tagit fram och specialsytt, som totalt är 80kvm stor.

Håll utkik framöver – då projektet och vi kommer vara med på intervju bla i HD! Läs mer:…Projektet invigdes 21/11-19

WEB-TO-PRINT

Vi har gjort en lösning till LINDAB Sverige och deras säljkår:
Där respektive säljare loggar in och beställer skyltmaterial.
Original skapas och beställningen går rätt in i vårt ordersystem.

Loggar in
Väljer produkt ( antigen statisk eller dynamisk produkt där man kan editera allt. Bildval, texter och även EAN-koder.
Godkänner korrektur
Checkar ut

Smidigt för alla!

PROJEKTLEDNING

På Storbildsbolaget hjälper vi dig genom hela processen

Med vår samlade erfarenhet och kunskap om storbildsproduktion fungerar vi ofta som kreativt bollplank till våra kunder för att hitta den bästa lösningen för varje projekt. Så utmana oss gärna med frågor och funderingar.

Under hela processen från idé till färdig skylt och montering håller vi i projektet. Våra erfarna projektledare ser till att alla delar faller på plats och att slutresultatet blir så du vill ha det. Vi kan alla materials för- och nackdelar.

Vi kontrollerar allt digitalt material före tryckning så det har rätt förutsättningar för att uppnå optimalt slutresultat. När du har lämnat och godkänt ditt korrektur till oss producerar vi normalt på 5 arbetsdagar. Vår prepressavdelning kan vid behov även hjälpa till med originalproduktion och formatanpassningar.