Retail & kampanj

Ibland måste man lyfta blicken för att se vägen framför sig. För att exempelvis hitta rätt bland butikshyllorna. Vi har lång erfarenhet av att producera butiksinredning, skyltar och banners för inomhusbruk. Vi erbjuder även skräddarsydda webbshoppar för att göra det enklare hela vägen.

Läs mer

En helhetslösning

Behovet av trycksaker i en butik är oftast större än vad man tror. Vi har full koll på det och mer än tjugo års erfarenhet i branschen. Vi har varit med och tryckt kampanjer för mängder av butikskedjor och har lärt oss en massa längst vägen. Det är därför vi vet vad vi pratar om när vi säger att vi erbjuder en helhetslösning.

Vi arbetar med lösningar som är hållbara, förenklar förändring och byten. Både i och utanför butik. Vi är med i hela processen från att föreslå lösningar, till installation, distribution i tid till kampanjsläpp. Vi kan producera allt från gångskyltar, utomhusvepor, vinyler på glas eller dekorativa väggpartier. Utforska allt vi kan leverera, eller låt oss inspirera dig.

Utforska produktubudet

Det är enklare att visa – svep över bilderna med muspekaren!

Web-to-print

Kampanjer, projekt eller öppningar av nya varuhus kräver mycket tryckmaterial, oftast med korta tidshorisonter och stor variation. Men det behöver inte kräva mycket administration för säljkåren. Därför utvecklade vi ett web-to-printsystem som gör att ni kan planera, anpassa och beställa allt ert behov i tryckmaterial, med bara några klick. Vi hjälper er hela vägen.

Till vänster ser ni precis hur enkelt det kan vara med vår web-to-print. Respektive säljare loggar in och beställer skyltmaterial. Original skapas och beställningen går rätt in i vårt ordersystem.

Loggar in
Väljer produkt (Antigen statisk eller dynamisk produkt där man kan anpassa allt. Bildval, texter och även EAN-koder.
Godkänner korrektur
Checkar ut

Enkelt för alla!

Uppdrag

Vår breda erfarenhet sträcker sig långt, läs mer om vad vi åstadkommit med våra kunder

2020-11-26T13:35:30+01:00

Visita

Genom Storbildsbolagets webshop, kunde Visita nå ut med informationsmaterial av sin nationella kampanj Safe to Visit.

Produkter – Retail och kampanj

För oss är det viktigt att kunden får det som de önskar sig, därför erbjuder vi många produkter för att passa alla behov som finns.

Vårt hållbarhetsarbete
Kontakta oss!
Senaste storheter