Projektbeskrivning

Web-to-Print

Vår webshopslösning skräddarsydd efter er grafiska profil.

Vår mest innovativa produkt är en helt egen web-to-print lösning, skräddarsydd efter er grafiska profil, ert utbud och behov. Skapa original genom vårt gränssnitt och beställ hem direkt.

Kampanjer, projekt eller öppningar av nya varuhus kräver mycket tryckmaterial, oftast med korta tidshorisonter och stor variation. Men det behöver inte kräva mycket administration. Därför har vi utvecklat ett web-to-printsystem som gör att ni kan planera, anpassa och beställa allt ert behov i tryckmaterial, med bara några klick. Vi hjälper er hela vägen.

Vi bygger en skräddarsydd shop till er, som ni kan dela ut inom hela organisationen. I den kan ni antingen ha vårt standardutbud till ert fasta pris eller anpassa till ert eget innehåll med fördefinierade original och mallar. Detta gör det enkelt för era butiker eller användare att beställa material, samtidigt som de grafiska riktlinjerna hålls.

  • Spara tid

  • Effektivisera

  • Enhetligt

Spara tid

Lägg mindre tid på att skapa orginal

Fördefinerade original

Tillsammans med er skapar vi material som butiker eller användare själva kan anpassa och enkelt beställa.

Effektivisera

Vi håller koll på logistiken

Håll ordning på kampanjer

Allt ert tryckbehov samlat på ett ställe vilket gör ny kommunikation eller kampanjer smidiga och effektiva.

Enhetlighet

Stärk ditt varumärke

Enhetliga butiker

Med vår webshop skapar ni en organisationsbred standard, som bibehåller ert varumärkes profil enhetligt, styr kampanjer centralt och säkerställer leveranser.