Projektbeskrivning

BILTEMA

I över fem år har vi har levererat butiksinredning och vepor till 61 varuhus och invigningar. Nu senast Biltema Ronneby.

Biltema har varit en stor kund till oss i fem år. Tillsammans har vi levererat till varje nytt kampanjsläpp och invigning av varuhus, i dagsläget är det ungefär 235.000 kvadratmeter trycksaker. Biltema är ett perfekt exempel på en kund där vi kombinerar många produkter och lösningar. Vi levererar direkt till varuhusen med deras individuella behov, ett stort logistiskt pussel som löses helt och hållet av vår logistikavdelning. I 2020 kommer vi börja med vår web-to-printlösning som gör att varje varuhus klickar hem de gångskyltar, kampanjskyltar eller erbjudanden de behöver. Ordern går direkt in i vår produktion och trycks, packas och skickas inom loppet av två dagar.

Beställare: Johan Gerdevåg, Marknadschef Biltema Sweden AB

Biltemas ursprungliga tanke/problem/önskemål/behov: Hitta en enkel och smidig leverantör när det kommer till trycksaker.

Hur löste Storbildssbolaget uppdraget: Storbildsbolaget är alltid lösningsfokuserat och har förmågan att leverera under extremt snäva tidsramar.

Materialspecifikation: Storbildsbolaget levererar ett brett utbud av material och färdiga lösningar åt våra varuhus. Allt från invändig skyltning för att orientera i butik, marknadsmaterial inne i butik, samt profilering utvänding med fasadvepor, vevsystem och dekor.

”Storbildsbolaget är bra på att lära sig vad vi som kund har för behov och vilket krav på kvalité vi kräver.”
/Biltema

Övriga uppdrag

2020-11-26T13:35:30+01:00

Visita

Genom Storbildsbolagets webshop, kunde Visita nå ut med informationsmaterial av sin nationella kampanj Safe to Visit.