Om oss

Vår affärsidé är att erbjuda kundanpassade helhetslösningar såväl som enstaka produkter.

Storbildsbolaget har idag störst kapacitet i Skandinavien på storformatstryck och är idag en av de ledande producenterna av storformat. Vi är specialister på att tänka stort. Med gedigen erfarenhet och ständig utveckling ligger vi i yppersta framkant vad gäller utrustning, tryckteknik och materialval med minimal påverkan på miljön.

Produktionen är optimal med sin flexibilitet och kostnadseffektivitet i såväl mindre som större projekt. All vår produktion sker i Helsingborg av vår egen personal. Det gör att vi har kontroll på hela processen och kan hålla korta leveranstider.

Med egen logistik och distributionshantering ser vi till att allt kommer fram i tid till rätt plats. För montering i södra Sverige har vi egna montörer och i övriga Norden ett nätverk av samarbetspartners. Kvalitet och leveranssäkerhet är viktigt för oss.

Vi trycker allt från små dekaler

till vepor som täcker skyskrapor

Storbildsbolaget grundades 2002 i Helsingborg av Jonas Hellke. Vi har sedan dess växt till att bli över 20 personer. Vi jobbar hårt, dricker 85 koppar kaffe om dagen och gör det vi gör bäst – trycker stort som smått.

Vi trycker allt från små dekaler med öppettider till vepor som täcker skyskrapor. Är man stor måste man vara snäll och vi tar vårt miljöarbete på stort allvar. Vi är ett lokalt tryckeri med både nationella och internationella kunder.

I vår egen packavdelning löser vi all logistik så att våra kunder får sina produkter fort, oftast på några få dagar. Vi levererar kvalitet och helhetslösningar, därför erbjuder vi webshoppar till våra kunder för att beställningar skall ske enkelt och snabbt med direktkoppling till våra produktionssystem.

Vi gör det enkelt för er att synas stort helt enkelt.