Storbildsbolaget2024-06-04T12:17:39+02:00

Vi skapar möjligheter för alla

varumärken och företag att synas stort

Vi skapar miljöer för din butikditt kontorditt showroomditt event & konferensdin utomhusreklam

Storbildsbolaget är Sveriges ledande storformatstryckeri. Får du en idé hjälper vi dig hela vägen. Från inomhusmiljöer till kompletta lösningar av utomhusreklam. Våra produkter har du säkert redan sett – de finner man oftast inom retail, på kontor, i showroom, på ett event och mässor eller i stor skala utomhus – tillsammans hittar vi lösningen just för dig.

Produktområden

Läs mer om våra lösningar och hitta inspiration för just ditt behov och projekt. För att göra det enkelt har vi delat in dem i fyra kategorier.

Retail & Kampanj

Inredning och kampanjmaterial för butiker och varuhus.

Läs mer

Utomhusreklam

Vepor och material till fasader och utomhusbruk.

Läs mer

Interiör & Dekor

Material för inredning, tapet, displayer och inomhusreklam.

Läs mer

Mässa & Event

Färdiga moduler och lösningar för mässor, event och konferenser. Vi levererar även portabla lösningar som roll-ups och beachflaggor.

Läs mer

Vår historia

Storbildsbolaget grundades 2002 i Helsingborg av Jonas Hellke. Vi har sedan dess växt till att bli över 20 personer. Vi jobbar hårt, dricker 85 koppar kaffe om dagen och gör det vi gör bäst, trycker stora och små skyltar. Vi trycker allt från små vinyler med öppettider till vepor som täcker skyskrapor. Är man stor måste man vara snäll och vi tar verkligen vårt miljöarbete på allvar. Vi är ett lokalt tryckeri med många nationella och internationella kunder. Vi har en egen packavdelning som löser all logistik så att våra kunder får sina produkter fort, oftast på några få dagar. Vi levererar kvalitet och helhetslösningar, därför gör vi webbshoppar till våra kunder så de kan beställa enkelt och snabbt med direktkoppling till våra produktionssystem. Vi gör det enkelt för er att synas stort, helt enkelt.

Till toppen