Färgsprakande utomhusvepor som väcker uppmärksamhet

Vepor för utomhusbruk är något vi jobbar mycket med, såsom stora fasadvepor. Mesh är ett vanligt och bra materialval, med sin luftiga, lätta och håliga struktur. Men vi vill också slå ett slag för ett annat alternativ, som vi tycker att du särskilt ska fundera på om din vepa ska placeras på lägre höjd, med närmare betraktningsavstånd. Vi talar om sublimerad polyester.

Sublimerad polyester är helt PVC-fri

Att välja polyester innebär att du gör ett bra miljöval – polyestern är nämligen helt PVC-fri. Men den har också en tät yta, vilket gör det möjligt att skapa kraftfulla och färgrika tryck med stor detaljrikedom, som verkligen får den förbipasserande att haja till. Ett bra exempel är häckvepan här nedan, som är förvillande naturtrogen, i både färgåtergivning och sitt tredimensionella uttryck.

Ett lätthanterligt och veckfritt material

Den grovstickade polyestern väger endast 210 gram/kvm. Det ger en låg totalvikt även för riktigt stora budskap, vilket gör vepan lätt att hantera och transportera. Och den kan vikas hur många gånger som helst och ändå förbli veckfri. Våra polyesterrullar ligger på 320 centimeters bredd, men givetvis kan vi skräddarsy och anpassa formatet efter dina unika mått och önskemål.

För att få fram de sprakande vackra färgerna sublimeras materialet med vattenbaserat bläck. Och vi skapar extra stabilitet genom att förstärka med inkaband i sidorna. Veporna monteras sedan vanligen med insydd keder.

Är du redo att testa? Vi vågar lova att du inte blir besviken!