Vår nya produkt ”Spilltålig” sparar både slantar och miljö

Det där med spill har alltid varit ett gissel för oss i tryckeribranschen. Det är oftast inget problem med våra största order. Men när det kommer till mindre beställningar uppstår emellanåt situationer där våra tre-meter-stora ark inte används till fullo och spillet är ett faktum. Vår nya automatiseringsmetod, där vi kombinerar flera jobb på samma skiva, har visserligen hjälpt oss en bra bit på väg mot minskat spill. Men det finns fortfarande outnyttjat utrymme kvar och vårt sökande efter fler smarta metoder har därför fortsatt.

Vi fyller våra ark för miljön

Vi är nu glada över att kunna presentera ett nytt steg i rätt riktning, som vi tror att du kommer att gilla. Vår nya produkt kallar vi kort och gott för ”Spilltålig”. Den lämpar sig för dig som har ett löpande skyltbehov i ett visst material med större volym och jämn åtgång. Dina skyltar kan levereras under en längre tidsperiod. Genom att spara din printfil och successivt sprida ut trycket av dina produkter till tomma ytor som passar ditt format, kan vi fylla ut våra ark maximalt och minska spillet. Dina färdiga skyltar lagras givetvis tryggt och säkert hos oss tills det är dags för din nästa leverans.

20% lägre pris

Att välja den här produkten är ett bra val för miljön. Men även för din plånbok. Priset ligger nämligen 20% lägre än ordinarie priser för motsvarande produkter.

Så nu återstår bara frågan…

Är din produkt spilltålig?