Bred uppslutning på vår invigningsfest i Långeberga

Vilken fest! Vår invigning den 27 april blev precis så lyckad som vi hoppades på. Under dagen anslöt inte mindre än 300 personer – branschkollegor, kunder, vänner och leverantörer – och vi kan inte vara annat än nöjda. Stort tack till alla som slöt upp och firade med oss och bidrog till den sköna stämningen! Att på det här sättet försöka samla branschen med ett positivt event är något vi gärna gör fler gånger.

– Vi vill skapa en öppenhet, hjälpa varandra och föra branschen vidare, säger VD Jonas Hellke i en intervju med Sign & Print, som också fanns på plats i Långaberga.

Det bjöds på lunchbuffé med mingel, kaffebar och visning av lokalerna. Välas centrumchef Niklas Blonér höll ett strålande föredrag om köpcentrats framtida planer och idéer, men även om Jonas Hellkes spännande entreprenörsresa.

I hallen hade vi glädjen att samtidigt kunna anordna en minimässa där 20 av våra samarbetspartners slöt upp för att visa sina produkter. Det var allt ifrån bildekor och displaylösningar till skärteknik, och många av leverantörerna till produkter och material som vi med stolthet använder idag fanns representerade.

Nu fortsätter vi att blicka framåt och med denna storsatsning har vi satt ännu en viktig milstolpe för Storbildsbolaget. Med vårt nya automatiserade web to print-koncept i ryggen har vi kunnat växla upp ännu en gång. Vi trycker nu större volymer genom att bulka olika jobb med varandra. Det gör vårt arbete mer effektivt och rationellt, vilket i sin tur snabbar på processen från order till leverans och gynnar dig som kund.

Ännu en gång – ett ödmjukt tack från oss alla.

Läs gärna mer om invigningen i Sign &Prints artikel