Planera för en effektiv mässhöst

Hösten är för många av oss en intensiv årstid då alla de där intressanta mässorna drar i gång. Men även kickoffs, konferenser och viktiga kundevent. För dig som har behov av ny eventutrustning vill vi gärna tipsa om några smarta monterlösningar, som vi tagit fram tillsammans med vår leverantör Expolinc. Tänk på att planera din monter i god tid, det ger oftast ett bättre slutresultat.

Vi utgår ifrån Classic Frame, ett utmärkt och flexibelt montersystem som transporteras i sin medföljande väska, där själva väskan även kan användas som podie. Systemet består av en säker och stabil metallram, som enkelt monteras med hjälp av smidiga magnetiska kopplingar och tillhörande skruvar. Inga extra verktyg behövs och monteringen kan göras av vem som helst i ditt team. Ditt budskap printas på sublimerad tjock polyester och har en påsydd silikonlist i kanterna, som smidigt kläms på plats i metallramen.

Vi erbjuder flera olika varianter och format av Classic Frame och det går även utmärkt att koppla samman flera delar av systemet. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att skräddarsy den lösning som passar dina behov.

Här ser du några exempel på några av våra mest populära varianter

Classic Frame ram 2950×2500 mm, inklusive standard case XL. Pris 16 670kr

2 X Classic Frame ramar i vinkel 2950×2500 mm, inklusive standard case XL. Pris 30 460 kr

2 X Classic Frame ramar 2950×2500 mm, plus förråd, Classic Frame Counter 1 m, inklusive standard case XL. Pris 47 530 kr