PVC-fri skärfolie – testa vårt senaste tillskott av miljövänliga alternativ

Som du säkert vet finns det åtskilliga produkter på marknaden som traditionellt sett tillverkas av PVC. Faktum är att PVC är världens tredje mest framställda syntetiska plastpolymer. Trots att det sedan länge konstaterats att både människan och miljön påverkas negativt av flera av de giftiga tillsatser och substanser som krävs vid tillverkningen av polyvinylklorid fortsätter tråkigt nog produktionen i världen att öka.

På Storbildsbolaget tycker vi detta är oroande och vår ambition är därför att alltid kunna erbjuda PVC-fria alternativ för de produkter vi arbetar med. Produktportföljen med bättre materialval bara växer och nu har vi kunnat lägga till ännu en produkt vi är stolta över.

Smarta materialval gynnar oss alla

Den högkvalitativa skärfolien från Papyrus kan du med fördel välja för dina behov av utskurna detaljer såsom loggor, bokstäver, siffror och liknande. Den flexibla folien har semipermanent lim och kan användas både inom- och utomhus på till exempel dörrar, fönster, diskar, bilar och skyltar. Den smarta folien har upp till 5 års hållbarhet och du kan välja bland en hel uppsjö av vackra färgnyanser. De vanligaste standardfärgerna har vi alltid på lager.

Hur snart vill du testa?