Smidiga displayställ för utomhusbruk

Displayprodukter har länge varit populärt och utvecklingen går snabbt framåt. Nu har vi hittat en produkt som vi verkligen tycker om – ett suveränt ställ till vepor och banderoller för utomhusbruk.

Klockrena fördelar gör detta till en ny favorit

Det snygga svartlackerade stället av stål bygger på ett smart modulsystem, vilket gör det flexibelt och lätt att anpassa till önskad storlek. Och om behoven skulle ändras är det bara att komplettera med fler längder.

Stället är smidigt att flytta och distribuera då det levereras i mindre delar, som du som slutkund själv monterar direkt på plats med några enkla handgrepp.

Med hjälp av de medföljande markspiken står stället stabilt förankrat. Vid mer extrema väderförhållanden går det även att komplettera med extra kraftiga markskruvar.

Att tillverkningen sker i Sverige är ytterligare ett stort plus.

Kampanjerbjudande i september

Vi tror att du kommer bli lika förtjust i det här stället som vi och vill därför ge dig chans att beställa något av våra standardformat till riktigt bra paketpris. Välj mellan enkelsidiga Single frame, den rakare varianten som passar på mjuka underlag som t ex gräsmattor, eller A-stativet, som du kan använda i alla miljöer och som dubbel- eller enkelsidigt efter önskemål.

SF-BAS-75, (BxH 75×300 cm) – 4 640 kr
SF-BAS-100, (BxH 100×300 cm) – 5 050 kr

SA-BAS-75, (BxH 75×300 cm)
Singel – 5 480 kr
Dubbel – 8 800 kr

SA-BAS-100, (BxH 100×300 cm)
Singel – 5 920 kr
Dubbel – 9 470 kr

Priserna gäller för stället komplett med vepan som ska sitta i. Välj material efter behov – mesh, frontlit eller polyester 210 g, inklusive kantförstärkning och öljetter. Önskar du andra mått ta kontakt med oss och fråga.

Priserna gäller t o m den 31 september.
Välkommen med din beställning!