Vi växer och rustar oss för framtiden. Flera nya ansikten på plats!

För att rusta oss för framtiden har vi under våren passat på att stärka upp vårt team med fem nyrekryteringar. Det innebär att personalstyrkan vuxit med 25%.

”I takt med att orderinflödet ökar är det en balansgång att se till så att vår produktionstakt och service fortsätter hålla den höga nivå som våra kunder är vana vid”, säger VD Jonas Hellke.

De nya ansiktena är säkert bekanta för en del, då alla varit länge i branschen och närmast kommer från Holmbergs i Malmö.

Vi vill stolt presentera våra nya medarbetare:

Jonna Olsen, projektledare (ej med på bild)
Anita Szabo, frakt/distribution och efterarbete
Fredrik Johansson, produktionsansvarig
Jörgen Pelle Nilsson, produktion/tryck
Kari Lehto, prepress

En annan kul detalj som vi gillar och som du kanske inte kände till är att vi har ett stort antal nationaliteter representerade i vår personalstyrka. Tillsammans pratar vi idag inte mindre än 13 språk på Storbildsbolaget, så du kan vara lugn för att vi fixar de flesta språkbarriärer vid behov. Vår personal är också härligt engagerad, inte bara i sitt arbete utan även i att generera bra idéer.

Tack vare positiv delaktighet från våra anställda har vi planerat in allt ifrån gym till cykelförråd i de nya lokalerna i södra Helsingborg, dit vi flyttar i november. Som vi tidigare berättat kommer vi att få en dubbelt så stor yta i Långeberga så nu har vi verkligen ett gyllene tillfälle att utforma alla detaljer på ett sätt som skapar maximal effektivitet men även bjuder på det där lilla extra för allas trivsel.

Status för bygget i Långeberga

Det senaste som hänt med bygget i övrigt är att golvet just är gjutet. Väggar och tak är på plats sedan tidigare och man kan nu se den härliga rymden med 10 meter upp till tak. Tanken är dock att en del av den generösa höjden ska inhysa två plan, då våra kontor placeras ovanför produktionen. Vi ser verkligen fram emot att få flytta in i slutet av året.