Skarpt 5-meters textiltryck med blixtsnabb rullprinter

Vi är stolta över att kunna berätta att vi nyligen utökat vår maskinpark med en ny och helt fantastisk rullprinter. Maskinen tillhör de mest avancerade av sitt slag på marknaden och ger oss kapacitet att printa skarvlös textil på upp till 5 meters bredd med riktigt vass bildkvalitet. Perfekt för dig som behöver vepor för närmare betraktningsavstånd till stora mässmontrar, event, butiksmiljöer eller liknande.

Energisnål maskin med UV bläck och LED-teknik

Att göra goda miljöval är en av våra stora hjärtefrågor och miljötänket genomsyrar allt vi gör. När vi är på jakt efter nya maskiner är detta därför något vi sätter stort värde på. Vi ställer höga krav på att alla detaljer ska ligga i linje med våra egna höga miljömål. Och då menar vi allt ifrån förbrukning och prestanda till hur maskinens olika komponenter tillverkas i sina egna led.

För oss är det också självklart att vår produktion ska vara fri från lösningsmedel. Vår nya printer använder miljögodkänt UV bläck som härdas med hjälp av LED-teknik. Den är lätt att hantera och väldigt energisnål – det är ett stort plus. Med andra ord är detta ett grönt val som gynnar både oss och dig som kund. Att maskinen dessutom är snabb som en vessla gör ju inte saken sämre!

När får vi glädjen att trycka din nästa stora textilvepa?