Akut skyltbehov blev en riktig lyckoträff!

Ohajo, en sprillans ny butik med trendigt barn- och ungdomsmode, slog upp sina dörrar på köpcentrat Väla i Helsingborg precis inför storhelgen Black Friday. Mycket skulle komma på plats i sista stund, tiden var knapp och det där med entréskylt var inte klart. Patricia Fyhrlund och Alexander Becker, Ohajos ägare, hörde av sig till oss på Storbildsbolaget för att höra om vi kunde hjälpa henne att få fram någonting effektfullt trots den knappa tiden.

Tredimensionella lösningar – ett kul sätt att sticka ut

Kundens önskemål var att använda frigolit för att skapa en tredimensionell känsla, men efter några snabba diskussioner kom vi fram till att det tidsmässigt var mer effektivt att jobba med Forex, skummad PVC. Genom att använda två lager av 5 millimeters Forex i vitt respektive svart där vi skar ut och monterade den svarta logotypen ovanpå vit bakgrund, kunde vi skapa en snygg grafisk entréskylt med den 3D-känsla som kunden efterfrågade.

Som ett komplement monterade vi även två utskurna svarta folieloggor på ömse sidor om dörren.

Hela jobbet tog 7 dagar från förfrågan tills att allt satt på plats i butiken. Och vi är glada över att ha kunnat leverera något som trots sin relativa enkelhet blev en riktig lyckoträff.

”Vi tyckte skylten blev riktigt bra – faktiskt långt över förväntan!”, säger Patricia Fyhrlund. ”När leveranstiden är tight och en traditionell skylt tar allt ifrån två till fyra veckor att ta fram så var våra val begränsade. Men så här i efterhand hade vi nog inte velat ha något annat.”