Smidigare försäljningskampanjer med magnetisk skyltning

Jobbar du med täta butikskampanjer och byter skyltmaterial ofta? Eller har du behov av lättflyttade vägvisare i dina butiksgångar? Då har vi ett hett tips till dig. Testa magnetisk folie och du får en lätthanterlig lösning där butikspersonalen med några enkla handgrepp kan fixa monteringen och byta kampanjbudskap på egen hand. Tryckmaterialet är i grunden en vit polyester – stabil, flexibel och vattentålig, med en matt tryckyta. Och med magnetismens hjälp får du budskap som är flyttbara efter önskemål, både en och flera gånger. En annan fördel är att de levereras hoprullade, vilket ytterligare förenklar hanteringen och minskar risken för eventuella transportskador.

Magnetisk folie finns i två smarta varianter

Det finns två sätt att använda folien.

  •  Antingen skapar du en permanent magnetvägg med hjälp av en svart magnetmatta som bas. På denna fäster du sedan ditt budskap, som printas på tunn järnspånshaltig folie.
  • Eller så printar vi direkt på en magnetisk film som du fäster mot en befintlig metallyta. Det spelar ingen roll om ytan är platt, böjd eller cylinderformad – det
    smidiga materialet fäster lätt och sitter som en smäck oavsett.

Välj den variant som passar bäst passar dina behov eller hör av dig till oss för rådgivning och
ett kostnadsfritt demokit.

Bilderna visar hur K-Rauta använder magnetisk folie i sina butiker, levererat från oss via Printpool.

Beställ ett kostnadsfritt provkit med magnetisk folie här!