Miljövänliga skyltar av papp som inte slår sig? Javisst!

Nu erbjuder vi en ny typ av miljövänlig papp för tillverkning av skyltar och displays för utomhusbruk och i miljöer med hög luftfuktighet, såsom livsmedelsbutiker, växthus mm. Materialet kallas SP Outdoor och är ett bra alternativ till skummad PVC och polypropylen då det är helt återvinningsbart.

Kärnan består av FSC-certifierad grå återvunnen fiber som är belagd med dubbelsidig vit nyfiber. Det är trippelbestruket, impregnerat och vattenavvisande vilket gör att det inte slår sig såsom papp annars lätt gör i den här typen av miljöer.

Några förslag på användningsområden

  • Borddisplays
  • Golvdisplays
  • Skyltar
  • Tags
  • Bok- och broschyromslag
  • Kalenderbaksida
  • Konsthantverk

Hör av dig till oss så tittar vi på dina behov!