Emil Nieroth brinner för människor och affärer

Storbildsbolaget får i oktober ett välkommet tillskott. Vi är glada över att kunna presentera Emil Nieroth, som med sina 24 år i den grafiska branschen är ett välkänt namn för många. Med sin passionerade och energiska inställning kommer han att tillföra ytterligare kraft mot marknaden, där han tillsammans med Jonas Hellke och Fredrik Borg bildar en ny treenighet och ökar vår tillgänglighet. Emil kommer närmast från Taberg Media Group, där han varit kundansvarig under de senaste sex åren.

Hur ser du själv på din nya utmaning, Emil?

– Det ska bli väldigt roligt! Storbildsbolaget är en oerhört seriös och pålitlig partner. Jag är också imponerad av den satsning som nu görs – dels mot marknaden, dels vad gäller intern automatisering och strömlinjeformning av produktionen. Ser fram emot att få bli en del av ett härligt och sammansvetsat gäng i en öppen och platt organisation med en operativ VD som välkomnar initiativ från alla nivåer, vilket ger stor möjlighet att kunna påverka.

Emil brinner lika mycket för människan som affären och ser sin tävlingsinstinkt som en viktig egenskap för att möta kundernas krav. Det måste finnas en uppsida för båda parter och kundnöjdhet betyder allt.

En bransch i ständig förändring

Mycket har förändrats i den grafiska branschen sedan Emil som 20-åring fick en flygande start in i produktionen och han har varit med på hela den resa som branschen gjort under de senaste två decennierna. Nu ser han med spänning fram emot vad perioden av postpandemi kommer att föra med sig. Men framför allt mot att på sitt effektiva och positiva sätt skapa goda relationer med Storbildsbolagets kunder.

Så når du Emil Nieroth