Framtidens vinyl är PVC-fri

Nästa gång du beställer foliering tycker vi du ska välja vår helt PVC-fria produkt. Genom en kombination av vattenbaserat tryck på PVC-fri folie får du en optimal lösning som uppfyller kraven för REACH (EU-förordningen lagstiftning kring kemikalier).  

Vinylen har utmärkt fästförmåga på flera olika sorters ytor, såsom fordon, skyltar, golv och fönster – oavsett om du har behov av permanent eller tillfällig märkning. Lamineringen görs matt eller blank efter dina önskemål. 

Produkten är ännu en i raden av våra miljövänliga alternativ. Vi har som ambition att alltid kunna erbjuda ett PVC-fritt alternativ på alla våra produkterFör oss är det en självklarhet att ständigt sträva efter att minska vår negativa miljöpåverkan och ställa krav på leverantörer, varor och tjänster. Alla våra miljömaterial är fullt förbränningsbara eller komposterbara. Om du vill veta mer om vår miljöpolicy, läs här.