Leverans inom 48 timmar med automatiserat produktionsflöde

På Storbildsbolaget har vi en målsättning att leverera färdiga produkter inom 48 timmar. För att lyckas med vår höga ambition håller vi just nu på att införa en automatisering av vårt produktionsflöde. Det är en stor investering som kommer ge dig som kund tidsmässiga fördelar men även högre kvalitet, säkrare produktion och en bättre helhetsupplevelse. 

Tanken är att du på ett enkelt och smidigt sätt skickar in din förfrågan till vår webbshop, där du omgående får återkoppling med pris och leveranstidVi gör samtidigt en snabb bedömning av ditt tryckoriginal. 

För vår del innebär automatiseringen att vi får möjlighet att samtrycka beställningar och bli mer kostnadseffektiva, vilket i sin tur både är mer hållbart och ger dig ett lägre pris. 

I denna process har vi valt att samarbeta med NI Solutions som har gedigen erfarenhet från den grafiska branschen. Magnus Lundgren, avdelningschef på NI Solutions berättar mer om projektet: Storbildsbolaget har bestämt sig för att ta ett helhetsgrepp på sin automatiseringsresa och tar hela flödet från inkommande order och filer ända ut till produktion i ett samlat projekt. Det tycker vi är ett bra beslut, då nyckeln till äkta automatisering sitter i att få flödena att kommunicera med affärssystemet. Vi ser fram emot att vara en partner till Storbildsbolaget på denna spännande resa.