Storformatsproduktioner som gör skillnad

Vi har under året sett nya produkter som har dykt upp över hela världen. Publikgubbar med beställarens ansikte tyckt på en spelarkropp från sitt favoritlag. Idag ser vi dessa skyltar i alla publiksporter både inomhus och utomhus. Allt från Superbowl i USA till Damallsvenskan i Eslöv. Användningsområdena är många, dels för att synliggöra sponsorer i publiklösa arenor, men även för att få in extrapengar till föreningen när publiken uteblir.

Att vi på Storbildsbolaget skulle bygga en publik shoplösning var inget som vi planerat. Men när Eslövs IK ställde frågan, och med vår befintliga web-to-print lösning i botten. Kunde vi efter ett par timmars utveckling presentera en lösning som hanterade unika bildmontage med bild i bild, men även med spelarbilder från Eslövs IK´s A-lag.

Nu finns denna funktionen tillgänglig som en standardprodukt i vår web-to-print lösning tillsammans med andra smarta lösningar som vi gärna delar med oss av.

Vill ni veta mer eller boka en demo?  kontakta Fredrik Borg