Säg hej till miljövänlig PVC-fri mesh!

På Storbildsbolaget jobbar vi aktivt med att alltid kunna erbjuda ett miljövänligare alternativ bland våra material. Ett av våra miljömaterial vi vill lyfta är att vår Miljö Mesh, detta finns i både 3-meters och 5-meters bredd. Ett 100% PVC-fritt material som ofta används för utomhusapplikationer. Kompatibelt med UV och Latex-bläck för högupplösta bilder.

Under 2020 har vi sett en ökad trend och intresse av våra miljömaterial, där våra kunder i allt större utsträckning gjort ett aktivt val i att välja ett miljövänligare alternativ. Inom området utomhusreklam, ser vi en markant ökning och efterfrågan under 2020 framför allt av de PVC-fria materialen för fasadvepor, banderoller och liknande produkter. Generellt under 2020, stod våra materialinköp av de miljövänligare alternativen för ca 20%.

Vill du veta mer vad vi kan göra just för er? Kontakta Jonas Hellke