Safe to visit

Under våren lanserade Visita – Svensk besöksnäring sin kampanj #safetovisit och inledde ett samarbete med oss på Storbildsbolaget för att enkelt få ut material till medlemmarna.

En av Visitas medlemmar är den stora hotellkedjan Scandic, som är i fokus i denna storheten.

Genom vår web-to-printlösning kunde Visitas medlemmar enkelt beställa hem mängder av produkter under SafeToVisit-varumärket och snabbt lägga fokus på annat som är viktigt i dessa tider. Ett perfekt exempel av vad vi vill uppnå med våra webshoppar, att du som kund ska kunna lägga tid på din kärnverksamhet. Vi löser tryckbehovet under tiden.

Web-to-print är en perfekt lösning för dig som har en butikskedja, byggföretag eller andra företag med behov av en enkel beställningsprocess och enhetlig trycksaksproduktion. Läs mer om web-to-print här!

.