Storbildsbolaget lanserar ny hemsida

I nio år har vår gamla hemsida tjänat oss väl, men nu är det dags för oss att säga hejdå. Det blåser vindar av förändring på Storbildsbolaget. Vi är inte samma bolag som 2011. Vi satsar idag mycket mer på lösningar som kommer förenkla för våra kunder. Vi arbetar med att applicera ett agilt arbetssätt som gör att vi snabbt kan anpassa och bredda vårt produktutbud. Vi investerar i innovation och nya sätt att planera, producera och leverera. Vi är inte ett bolag som bara levererar trycksaker, vi löser stora behov av trycksaker enkelt. Detta är förändringar som nu speglas i en av våra främsta kanaler utåt – vår hemsida.

Vi har samlat lärdomar under den händelserika vår som varit, lärdomar som följt av den kris som varit och hur vi har behövt anpassa oss. Ni kommer se mycket av de förändringarna på hemsidan och under fliken ”Storheter”, vårt egna nyhetsbrev.

Glöm inte att vi finns på LinkedIn, Facebook och Instagram också!

Tänk stort, gör det enkelt.
/ Jonas Hellke, VD