Montering_standard

Tjänster

Vi på Storbildsbolaget hjälper dig genom hela processen. Vår kompetens och långa erfarenhet gör av vi kan råda dig till bästa val av material och lösningar.

Original

Vår originalavdelning hjälper dig att ta fram ett original om du inte har ett färdigt. Här kontrolleras även allt digitalt material så att det är rätt upplösning, färger och format innan printning för att få det bästa slutresultatet. Vi hjälper även till med formatanpassningar så ni slipper lämna många original. Lämna dina original här!

Rådgivning/projektledning

Under hela processen från idé till färdig skylt och montering håller vi i projektet. Våra erfarna projektledare ser till att alla delar faller på plats och att slutresultatet blir så du vill ha det. Vi kan alla materials för- och nackdelar.

Bygglov

När stora fasadvepor ska sättas upp behövs tillstånd. Vi hjälper dig med det så du slipper.

Produktion

I vår produktion finns moderna maskiner och miljövänlig teknik. Våra maskiner kan trycka 5 m brett och 100 m långt utan att behöva skarva.
Efterbehandlingen så som kantförstärkning, öljettering etc görs av vår egen personal. Alla skarvar svetsas för absolut bästa hållbarhet och finish. Vi ser till att du blir nöjd med din produkt.

Montering/demontering

Vi har erfarna montörer som gör alla installationer i södra Sverige. I övriga Norden har vi ett kontaktnät och nära samarbete med andra montörer. Allt för att vi ska kunna erbjuda dig som kund bästa service.

Distribution

Vid kampanjer med många olika enheter kan du välja hur du vill ha det levererat. Till ett gemensamt centralt lager eller till resp enhet. Vi har rutiner för distribution till flera olika adresser så att rätt sak kommer till rätt plats på rätt tid. Vi kan även lagerföra hos oss och skicka till er efter beställning.

Återvinning

Vi strävar hela tiden efter att minska miljöpåverkan. Därför materialåtervinner vi PVC. När banderollen är demonterad skickar vi den till återvinning. Alla våra miljömaterial är förbränningsbara eller komposterbara.