Montering_standard

Hur vi jobbar

Kvalitet och leveranssäkerhet är viktigt för oss. Vi erbjuder våra kunder helhetslösningar istället för enstaka produkter.

All vår produktion sker i Helsingborg av vår egen personal. Det gör att vi har kontroll på hela processen och kan hålla korta leveranstider. När du har lämnat och godkänt ditt korrektur till oss producerar vi normalt på 5 arbetsdagar. Hela vår produktion är digital vilket möjliggör små upplagor och stor flexibilitet. Vi kan producera många olika formatanpassningar eller enstaka exemplar på ett kostnadseffektivt sätt jämfört med tex offset.

För att hålla en hög kvalitet på alla våra produkter använder vi enbart Europaproducerade material, vilket garanterar att våra material är fria från bly och andra tungmetaller. Vi kan trycka 5 m brett utan att skarva. Våra maskiner trycker med 8 färger och upplösningen är upp till 720 dpi. Vilket ger en fantastisk skärpa och färgåtergivning. Vi svetsar alla skarvar för bästa hållbarhet och finish.

Vi har egna montörer i södra Sverige och ett nätverk av samarbetspartners i övriga Norden.

Vi erbjuder ett intressant retursystem för våra kunder gällande rest PVC. All PVC som returneras till oss och även rester från vår produktion materialåtervinns och blir ny PVC. Detta är vi veterligen ensamma om.

För oss är det självklart att vi tar helhetsansvaret.