Om oss

Vår affärsidé är att erbjuda såväl kundanpassade helhetslösningar som enstaka produkter

Storbildsbolaget har idag störst kapacitet i Skandinavien på storformatstryck och är en av de ledande producenterna av storbildsproduktion.

Med 25 års erfarenhet och utveckling ligger vi i yppersta framkant vad gäller utrustning, tryckteknik och materialval med minimal påverkan på miljön. Vi är certifierade för både kvalitét och miljö enligt ISO 9001 och 14001.

Produktionen är helt digital för optimal flexibilitet och kostnadseffektivitet i såväl större som mindre projekt. Genom att ha all produktion och efterbearbetning i våra lokaler i Helsingborg har vi full kvalitetskontroll från ax till limpa. Med egen logistik och distributionshantering ser vi till att allt kommer fram i tid till rätt plats. För montering i södra Sverige har vi egna montörer och i övriga Norden ett nätverk av samarbetspartners.

Vi är ett företag med ett stort personligt engagemang och som inte tummar på kvalitén. Vi försöker hela tiden forma projekten efter kundens behov vilket bidragit till många och långa kundrelationer i stort som smått. Våra samarbetspartners verkar inom många olika branscher. Här några exempel:

  • Retailkedjor – Stormarknader – Gallerior
  • Butiker – Restauranger – Hotell
  • Reklambyråer – Eventföretag
  • Byggföretag – Arkitekter – Inredare
  • Teatrar – Muséer – Konsthallar
  • Åkerier – Transportföretag
  • Återförsäljare

Här på hemsidan ser du exempel på produktioner i vårt digitala Show Room, och du är mycket välkommen att hälsa på i vår analoga motsvarighet med tillhörande materialbibliotek i Helsingborg. Där kan du få känna och klämma på alla upptänkliga material, se mängder av provtryck och tillbehör och inspireras av udda, originella lösningar. Vi lovar att det är väl värt ett besök! Kontakta oss bara för en lämplig tidpunkt.

Har du några funderingar kring ett projekt så tveka inte att höra av dig.
Välkommen!